Ed Burgwal

Ed Burgwal

Hoi mijn naam is Ed Burgwal.
 
Na mijn studie aan de academie der beeldende kunsten (te Maastricht) ben ik aan het werk gegaan als architectonisch vormgever.
Een van mijn eerste werkzaamheden was het opzetten van een afdeling voor bouwkundig ontwerp voor een exclusieve meubelwinkel.
Op dit moment werk ik  als zelfstandig bouwkundig ontwerper, bouwkundig keurder en docent bouwkunde.
 
Op het vlak van kunst heb ik nooit stilgezeten.
Ik heb veel ruimtelijk werk en schilderijen, schetsen en tekeningen gemaakt in de loop van de jaren. Kunst zit in mijn bloed en stroomt door mijn aderen.
 
Om de werkzaamheden zuiver te houden ben ik nooit echt naar buiten getreden op het vlak van de kunst. Daar komt nu verandering in.
Mijn wens is om mensen blij te maken.
 
Ik hoop dat mensen er blij van worden om naar mijn werk te kijken.

mail@edburgwal.nl

Hoi mijn naam is Ed Burgwal. Na mijn studie aan de academie der beeldende kunsten (te Maastricht) ben ik aan het werk gegaan als architectonisch vormgever. Een van mijn eerste werkzaamheden was het opzetten van een afdeling voor bouwkundig ontwerp voor een exclusieve meubelwinkel. Op dit moment werk ik als zelfstandig bouwkundig ontwerper, bouwkundig keurder en docent bouwkunde. Op het vlak van kunst heb ik nooit stilgezeten. Ik heb veel ruimtelijk werk en schilderijen, schetsen en tekeningen gemaakt in de loop van de jaren. Kunst zit in mijn bloed en stroomt door mijn aderen. Om de werkzaamheden zuiver te houden ben ik nooit echt naar buiten getreden op het vlak van de kunst. Daar komt nu verandering in. Mijn wens is om mensen blij te maken.

Translate »